Verkkokurssin esittely ja hyödyt sinulle

Tämä 5 minuutin video kertoo sinulle lyhyesti sen mistä verkkokurssissa on kyse, mitä kaikkea tulet oppimaan ja miten tulet sijoittajana hyötymään verkkokurssista.

Kenelle verkkokurssi sopiiDefi on uusi rahoitusjärjestelmä


Defi eli hajautettu rahoitus mahdollistaa perinteistä rahoitusmaailmaa nopeammat innovaatiot, korkeammat tuotot ja vapauden. Tämän myötä sijoittaja kohtaa myös korkeammat riskit sijoitetun pääoman menettämisestä.

Defin tuotot voivat houkuttaa mutta ennen kuin hyppää pää edellä uusiin palveluihin, on hyvä ymmärtää mihin on sijoittamassa ja mitä riskejä siihen sisältyy.

Tervetuloa hajautetun rahoituksen maailmaan!


Tämä verkkokurssi on suunnattu sijoittajille, jotka eivät ole vielä tutustuneet defiin tai haluavat syventää omaa osaamistaan.

Defi tarjoaa perinteistä sijoittamista huomattavasti korkeampia tuottoja, mutta ne eivät tule ilman riskiä. Defissä tapahtuu miltei päivittäin erilaisia hakkerointeja ja varojen menetyksiä, pitkälti sen johdosta, että sijoittajat ottavat vääränlaisia riskejä.

Tässä verkkokurssissa opit kaiken tarvittavan defin käyttöön: mistä defissä on kyse, mitä eri palveluita defiin sisältyy, miten niitä käytetään, mitä ovat lompakot ja miten niitä käytetään turvallisesti, ja monia muita haastavampia aiheita.

Defin eri palvelut ja osa-alueet kehittyvät valtavaa tahtia. Myös tätä verkkokurssia päivitetään ja sinne tulee uutta materiaalia miltei viikoittain käyttäjien palautteen ja defin kehityksen myötä. Koska verkkokurssin laajuus kasvaa, nousee myös sen hinta.

Ostamalla verkkokurssin nyt, saat pysyvän pääsyn kiinteään hintaan kaikkeen tulevaan materiaaliin.

Kurssin sisältö


  Tervetuloa mukaan!
Available in days
days after you enroll
  Yleistä defistä
Available in days
days after you enroll
  Lompakot ja defi
Available in days
days after you enroll
  Älysopimukset
Available in days
days after you enroll
  Defin palvelut
Available in days
days after you enroll
  Stable coinit eli vakaavaluutat
Available in days
days after you enroll
  Dexit eli hajautetut pörssit
Available in days
days after you enroll
  Lainapalvelut
Available in days
days after you enroll
  Yield aggregaattorit ja autocompounderit
Available in days
days after you enroll
  Johdannaistuotteet
Available in days
days after you enroll
  Infrastruktuuripalvelut
Available in days
days after you enroll
  Yhteenveto
Available in days
days after you enroll

Kurssin opettaja

Kurssin opettajana toimii Defi Suomen perustaja, Janne. Hän on sijoittanut defiin sen perustamisesta, eli vuodesta 2020 lähtien. Hän on toiminut sijoittajana yli 20 vuotta ja ollut mukana kryptovaluutoissa vuodesta 2015 lähtien. Jannella on myös kansainvälisen rahoituksen MBA-tutkinto Helsingin Kauppakorkeakoulusta. Päivätyöseen hän työskentelee B2B-myynnin ja strategian parissa.


Asiakaspalautteita kurssista


Kurssi antoi loistavan kick-startin oman defimaailman ymmärtämiseen. Kattavasti asiaa esimerkkien avulla. 

– Tuukka

Kurssin aihepiiri tullut ylätasolla tutuksi Defi Suomen - telegram ryhmää seuratessa pidempään, mutta käytännön tasolla aikaa ei vaan ole ollut hypätä passiivisesta hodlerista Defi maailmaan, ja jumahtanut Cefi:n maailmaan. Monesti olen aloittanut Defi perusasioiden tutkimisen mutta en ole vaan päässyt käytännön tasolle koska useampi perusasia ollut epäselvä. Kaltaiselleni hodlerille, mutta Defi aloittelijalle, kurssin sisältö oli hyvinkin arvokas ja paikkasi useamman selkeän puutteen perustietojen suhteen. Vahva suositus muille aloittelijoille, joilla ennestään hieman kokemusta kryptoista. Odotan innolla jatkokurssia!

– Kaius

Kurssi on mielestäni aloittavalle defi-sijoittajalle erinomainen tietopaketti ennen tositoimiin ryhtymistä. Verkkokurssissa käydään läpi oleellisimmat asiat Metamask-lompakon asennuksesta lähtien ja kurssin kärki on defin ja kryptojen riskin kannalta järkevällä tasolla. Kurssin pitäjällä on selkeästi pitkä ja vankka kokemus defistä ja kryptoista yleensä. Lämmin suositus defistä ja kryptovaluutoista kiinnostuneelle sijoittajalle.

– Kristian

Kurssin sisältö oli rakennettu etenemään loogisesti. Sisältöä oli runsaasti, muttei kuitenkaan liikaa aloittelijan kannalta. Sisältö vastasi odotuksia ja kurssin läpikäytyä aloittelija on saanut hyvän kuvan defin perusasioista. Videot olivat sopivan mittaisia ja niitä oli miellyttävä kuunnella. Suosittelen kurssia ehdottomasti kaikille defistä kiinnostuneille.

– Antti

Kurssin sisältöön perehdyttyäni toivon omistavani aikakoneen, jotta voisin aloittaa sijoittamisen aivan puhtaalta pöydältä (kesästä 2020). Olen tähän mennessä raapinut tietoa milloin mistäkin ja varmuudella tehnyt myös virheitä. Mitä pidemmälle etenin materiaalissa, sitä vähemmän tajusin tietäneeni koko aiheesta.


– Matti

Olen sijoittanut kryptovaluuttoihin noin vuoden ajan ja defistä kuulin ekan kerran terminä noin 6kk sitten. Lähdin tällöin tutkimaan asiaa, mutta en kokenut löytäväni tietoa niin helposti että olisin saanut innostusta lähteä tutkimaan lisää. Defi 101 -verkkokurssi sisälsi kaiken tarvittavan, ja nyt koen olevani valmis kokeilemaan muitakin tapoja sijoittaa. Kurssin sisältö on helposti ymmärrettävää ja selkeästi selitetty.

– Niko


Hyvin perusteellinen ja johdonmukaisesti etenevä tietopaketti DeFin perusteista, jossa riittää sopivasti pureskeltavaa niin aloittelijalle, kuin jo hiukan enemmänkin asioihin perehtyneelle. Suosittelen lämpimästi!

– Jani
Choose a Pricing Option